Valašské frgále

Valašské frgále

Anotace: Farfale ba bále

Ze svatebních fotek
už jásot odtek
vývar už vyvál
procit, kdo sníval.

„Jdú raraši, jdú-
z chléva na půdu!“

Stál u ní až do opony
stál s usedavými sklony
stála tam kde je ta skála
smála se, pak už jen spala.

„Jeden pálí lulku-
další stodolú!“

Z malůvky jen zbyla
- jak řekla by Sibyla
halenka, rtěnka, směnka
a zlá divoženka.

Jestli z tud odídú
štěstí zaséjú!

Ze skály je už hora
on patří na ni zhora
jak vsáká pod zem
jak zardousil ten sen.
Autor Mladý pán P., 09.03.2011
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, Bona, Tamara, J sh' T r' k, CULIKATÁ, Marcone, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pomíjivé sny
Smrtka - Transformace
si je vzala
by prostor pro nové
taky pomijívé
zaněchala

09.03.2011 18:35:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí