Kdož ke mě kráčíš

Kdož ke mě kráčíš

Anotace: Audience u bestie

Ty kdož ke mně kráčíš spíš měl by jsi se bát,
neb po smrti touží kdo tam, co já jsem, spad.
Zle se tu dýchá, krev a prach,
těžce se zvyká v temnotách.

Ty kdož ke mně kráčíš, co bys chtěl?
Vždyť já jsem vždy pro vás nepřítel.
Ty kdož ke mně kráčíč, snad to víš,
já jsem dcerou šelem, žádná myš.

Ty, kdož ke mně kráčíš, spíš se boj,
máš jen tupý meč a žádnou zbroj.
Mým lesem jsi prošel jen díky mé vůli,
však jedno zlé slovo a budeš na dvě půli.

Ty, kdož mě chceš poznat, co jsi zač?
Já nejsem, čím myslíš a jsem rváč.
Ty, kdož po mě toužíš, raději jdi,
to, o co mě žádáš, nedám ti.

To nemohu, sic bych chtěla sebevíc,
já nepoznám lásku, tak prosím, dej si říct.
Autor Anjesis, 09.03.2011
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: Poustevníček, ilona, Charibeja, la loba, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí