Slečna Dokonalá

Slečna Dokonalá

Anotace: ...

Druhí hovoria,
že to zvláštne dievča je.
Ohovárajú ju
ale ona sa na nich usmeje.
Plné červené narúžované pery.
Občas klame.
Ale KAŽDÝ jej verí.
Neposedná a hysterická
nadskakujú jej kučery
Jej nežné hnedé oči
sú plné dôvery.
Odzborujujúco zlatá a milá
S ňou je nadpozemská každá chvíľa.

Dievča,
vďaka ktorému vyschne nejedna slza.
Pravdovravná, ale občas trochu drzá.
...stále s tým svojím srdečným úsmevom na tvári
S ňou sa vám z tej čiernej jamy vyjst podarí

Je iná ako ostatní.
A v dlhých, kučeravých vlasoch nosí biele panenské ruže.
No v noci sama hľadí do neba a slza sa jej po líci kĺže...
Autor Mišiačik, 09.03.2011
Přečteno 328x
Tipy 23
Poslední tipující: Giginka, Zasr. romantik, Paulín, Cataliina, Madanik, Tamara, Petbab, CULIKATÁ, Bona, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné Miško.. je z toho cítit upřímnost, nevinnost..:o)

11.10.2011 13:19:00 | Giginka

Krásné, moc.
Nebude dlouho sama,
ve dvou budete pozorovat hvězdy.
ST.

13.03.2011 20:28:00 | Paulín

Závěr mi přesně na kohosi sedne... ale to je jen tak mimo... Tvé dílko je, zdá se hodně upřímné a pocitové. To je dobře. ST!***

09.03.2011 19:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí