Žabařská

Žabařská

Anotace: ...ve společnosti žabařů zazáří nejedna hvězda v masce...

Kdesi v srdci Evropy
na blíže nejmenovaném místě

...konání ve 20:00 hodin
středoevropského času...

Ve společnosti
žen a mužů, kteří
si nevidí do tváří,
které skrývají za okatými
maskami, které je tak
málo vystihují...

Muži, kteří společnost
doprovázejí hudbou a ženy tancem
v brčálově zelených maskách
se nazývají žabaři a žabařky,
přičemž i oni skákají
hlasy do hlubších nebo vyšších tónin
a podle jejich nasazení
se nemění ovzduší
v běsnění bouře...

...spíše se ovzduší
drží v příznivé teplotě
lidských těl a nálad,
nikdo se nevypaří,
všichni se zahřívají
v prvním kole tance...

...všichni jsou jako
rozesmátá sluníčka...

...žádné zamračené pohledy...

a kdo nezáří
v jasném světle
se ukáže po trochu
"smíchanice" alkoholu

...pak bude zářit určitě...

i bez šperků
a drahokamů v zubech
Autor Tomáš Přidal, 09.03.2011
Přečteno 266x
Tipy 17
Poslední tipující: jitka.svobodova, Tamara, Mbonita, Danga, Bona, Gabrielle, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pobavili. ST*

10.03.2011 20:50:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí