Interview se srdcem

Interview se srdcem

Anotace: ...srdíčko moje neboj se...

S trochou kuráže Tě zvednu z popela
a uložím
zaklapnu víko jako Pandora.

Kudy jsi to jen kráčel po špičkách docela
a blouznil
o bezkřídlém andělu odněkud seshora?

Probuď se
a rozkoukej,
na zádech Smrtihlav.
Rozkoukej se, všude kolem.
V tomhle mlhavém prašném světě.

Probuď se
a rozhoupej,
nad rozum se opět stav.
Rozhoupej se, ty, bohém.
To Jago teď na souboj znovu zve tě.

Avšak nezapomeň sebe chránit.
A vykašli se při tom na patrony.
Naším trumfem jak se bránit,
je čistá láska ženy, Desdemony.
Autor zaba.zuzla, 09.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí