cigaretový splín

cigaretový splín

Anotace: .

chlubivě si říkám
že jsem obdařený
mimořádnou krásou
i hnusem

a má duše spílá
hej hej hej!
dal bych si cigáro
ale nemám

chlubivě si říkám
že na chvilku krátkou
cigáro za krásu
vyměnil bych

je to bez šance
jsem egoisticky
vyhraněná osobnost
nietzscheho splín..
Autor humus, 10.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: ostuda lidstva, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí