za hranící možnosti a nebo ne ?

za hranící možnosti a nebo ne ?

Anotace: i tak se to dá intepretovat :-D

s kozama jedný
a kundou druhý
není to snadný
když je to tuhý

nekrofilní touhy
co sou vzrušující
to pocity pouhý
však význam mající

mrtvola nemluví
furt hubu drží
nikdy ne nepoví
facku ti dá stěží
Autor ostuda lidstva, 10.03.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí