Rodná víska

Rodná víska

Anotace: Cestička k domovu...

Vesničko krásná,
Vesničko malá.
Tolik jsi mi dávala
A tolik jsi mi vzala.

Dětství tak krásné,
Snad jako z pohádky.
Musel jsem odejít,
Pryč z rodné hromádky.

Ve městě velikém,
Na tebe vzpomínám.
Slzami zalité,
Oči mít začínám.

Vesničko nádherná,
Vesničko moje.
Ve světě velikém,
Jsi v moři bóje.
Autor yarin, 10.03.2011
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Salinta, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí