Tehov aneb dopis z vězení

Tehov aneb dopis z vězení

Anotace: Vypráví vězeň odsouzený za vandalství..

Mojí drahou duši
si vzali četníci,
však moje srdce buší
pro jednu vesnici.
Tehov je fakt krásná ves,
žijí tam i mí bratři.
Je tam rybník, louka, les..
Už ho nikdy nespatřím.
Píšu dopis z vězení..
Zločiny jsou chyby!
Moc hezké to tu není
a Tehov mi chybí.
Co jsem proved? Skoro nic!
Jen za pomoci mízy
přimaloval jsem měsíc
na obraz Mona Lisy.
Láska k Vesmíru je hřích?
Ne? Tak si dej pohov!
Ve všech možných dimenzích
v srdci navždy Tehov..
Autor Cataliina, 10.03.2011
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Helena Lovecká, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pouto domova je snad v každém z nás....Moc hezké!!S.T.

10.03.2011 18:05:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí