Večer a Ráno

Večer a Ráno

Anotace: ...

Krásný večer
Zánik dne
úsvit noci
modlitba do tichosti

očekávání začátku
za příchodu tmy
Temné
Útrpné
Jen tóny zní
Tou tichostí

Nakonec stejně přijde
Slunce
Očišťující oheň
Nový začátek
Nový konec

Na ničem nezáleží
Spousta nových možností
Co se svým životem???
Otázka zní.

HiS
Autor Historicall, 10.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí