jak je tezke slozit basen

jak je tezke slozit basen

Anotace: jestli je tezke slozit basen uvidime

Jak je těžké složit báseň
Šimon Andráško

Zda je těžké složit báseň
Chce to nápad nebo kázeň
Stačí hravost bez skrupulí
Nebo jabko, co se stulí
Do dlaně jak slunce malé
Za okny něco vane
Leží v dlani, tiše vrní
Až mne z toho ruka brní
Vyhodím ho do vzduchu
Nemám ani potuchu
Zda ho chytí ruka jiná
Spadne na zem...
čí to vina
Autor KROSS, 10.03.2011
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí