Zmatená díky (ne)smyslům...

Zmatená díky (ne)smyslům...

Anotace: Psala jsem a mozek radil, divné rýmy bez logiky...

Zabalená v papíru,
popsaná červeným inkoustem,
uchvácená kouskem safíru,
polykajíc sousto za soustem..

Odmítajíc vodu,
s rozpraskanými rty,
naivní od jistého bodu,
protože zajímáš mě jenom ty.

Závislá na touze,
propojená s vesmírem,
zabitá jen z nouze,
rozbitým klavírem... (komickým upírem?)
Autor terezkys, 10.03.2011
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: mauvais-ange, Krťa, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, je to psané někomu. Někomu moc důležitému...

Jinak děkuju :-)

10.03.2011 19:37:00 | terezkys

Pro mne to logiku má.Jsi asi pěknej dárečk v papíru:-))))
Ale rozhodně je to psané někomu,nebo kvůli někomu.
U mne S.T.

10.03.2011 19:20:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí