Dívka a hlupáci

Dívka a hlupáci

Anotace: ...

Na paloučku nad vesnicí
každý večer zpívala
kolem lidem bez životů
jejím vzdechům spílala

Píseň krásná v uších rostla
vždy vykvetla v nový den
v novou naděj v novou lásku
kdo slyšel byl okouzlen

Závistivci toho zpěvu
roznášeli v tichosti
o ni jenom z pouhé zloby
šířili hlouposti

...

Na paloučku nad vesnicí
už teď dívka nezpívá
doma pláče křičí ze snů
závist v srdci ulpívá
Autor Dreamer.Z, 10.03.2011
Přečteno 286x
Tipy 12
Poslední tipující: rezina, Emmelia, Špáďa, labuť, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Marcone, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je těžké naučit se závist nevidět
ST

12.03.2011 11:54:00 | rezina

St, závist už natropila mnoho zla:-((.

10.03.2011 22:45:00 | CULIKATÁ

Smutné... všecko je to o nás lidech, o našem mínění, chování, poznání. ST!***

10.03.2011 20:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí