Vyprahlé srdce

Vyprahlé srdce

Anotace: ..

Pušť v srdci, v hlavě oceán-
hořím a tonu zároveň,
citu napospas zanechán,
citu z něž jsem zhotoven.

Duše spálená,
vyprahlá z deního bolu,
když dnes a denně
padám na kolena,
když ve vlnách Seině
zpívám v světobolu.

Hlava utápí se v mokřadech,
jež trpké jsou a slané,
co ve vlnách pustých tone,
uvězněn v pokojních zdech
vlastních, v nichž srdce stone,
opouští mě zvolna dech.

Hlava má i srdce moje,
celá bytost v hlubinách
se ztrácí, rozplývá,
nevzdávám i bez sil boje,
jdu vstříc svým snám-
vysvobodí mě jen láska hojivá.
Autor Désolé, 10.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: Lamorte, Desir-ka, la loba, CULIKATÁ, Gabrielle, Dreamer.Z, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně povedená Petře! Působí to..

23.03.2011 16:40:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí