Vražda

Vražda

Anotace: ...

Dílo vraha
je vykonáno,
marná snaha,
má vystaráno.

Sedí u zdi,
zhroucený, němý,
tiše prosí:
,,Duši vem mi.."

Krev stéká po kapkách,
kaluže kreslí,
v slzavých mapkách
rakev nesli.

Hrajem si na bohy,
lidi a ostatní
jsou jenom oběti,
jsou nešťastní, zoufalí,
však duha přichází,
zpravidla po dešti.
Autor Yuuki-Mono, 10.03.2011
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, hubape
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí