Bezmoc

Bezmoc

Anotace: můj život? Jaký je...

Lov bez boje,
není lov,
a jak nesmyslné to je,
na to nemám slov,

Lidé nechápou,
mé chování takové jaké je,
tak proč dechem v zimě tápou,
když mě se dobře žije.

Od malička,
říkali mi,
že jsem jen holčička,
a prý nemám chyby.

Později zjistila jsem,
že rodiče mi lhali,
tak proč to řeším po zlém,
když mou radost mi vždy brali.

Koho ze mě chtěli mít,
můj život, nejasný,
jak jsem měla žít,
můj život lidský, krátký.

Jsem někdo jiný,
kdo na tom má podíl viny?
Kdo mě změnil?
Kdo mé názory měnil?

Už nevadí mi,
kdo to byl,
nikdo nezávidí
mi můj malý cíl
Autor Melcoirë, 11.03.2011
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Woski, Petbab, Neldor, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kdo jsi?:))) hezké ..:)

08.04.2011 11:46:00 | Woski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí