Slavnost vládcova

Slavnost vládcova

Anotace: ...

Přivítejte vládce lidu
jeho výsost přichází
klaňte se mu dary noste
vyhnete se nesnázím

Zvolejte mu třikrát sláva
vyneste jej do nebe
dejte mu všanc život celý
svoje hlavy jen ne sebe

Na rukou jej noste městem
ukažte mu každý kout
ať pak může bohat pyšně
vše si vzít a odeplout

Přivítejte vládce lidu
jeho výsost smuteční
usmějte se jako loutky
pro něj nejste skuteční
Autor Dreamer.Z, 11.03.2011
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, rezina, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen za myšlenku
ST

11.03.2011 17:33:00 | rezina

Vždycky to tak bylo,je a bude.
prdelolezectví vybrooušené k dokonalosti:-)))
Jasné S.T.!!!

11.03.2011 11:10:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí