Má věž

Má věž

Anotace: -

Jsem stále zakletý ve věži z myšlenek
A s každou další v hlavě stavím patro výš
To všechno pode mnou záhonem z pomněnek
Jak hrob mi zarůstá už chybí jenom kříž

Však opak pravdou je já s každým poschodím
Se blíže k nebi až teď teprv cítím živ
Do světa pode mnou vím už se nehodím
Tak stavím nekonečně vlastní osmý div

Zaslepen poznáním z volného obzoru
Na jednu podstatnou věc jsem však zapomněl
Když se tak ženu dychtivě nahoru
Tak dole nechávám vše co jsem tam kdy měl

Vysoko v oblacích a na zem kanou slzy
Zkrápějí hlavy lidí které jsem měl rád
Až přijde jejich čas což bude brzy
Své hlavy odvrátí a neztlumí můj pád.
Autor Bolder, 11.03.2011
Přečteno 224x
Tipy 9
Poslední tipující: Denael, rezina, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni jsme někdy jako stavitelé věží... ST

12.03.2011 13:05:00 | Denael

Snad ...
ST

11.03.2011 15:54:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí