Mors ultima linea rerum

Mors ultima linea rerum

Anotace: Smrt je konečná čára za vším

Sbírka: Všední dny II

Půjdu se postavit osudu
možná tu potom nebudu

ale postavím se tomu čelem
na okamžik stanu se svého života
rebelem,mstitelem.....

S tím co mě čeká
a člověk se toho zbytečně leká
radši se s tím porvu
vstříc jeho kordu

souboj na smrt a o život
jako v rozbouřeném moři lodivod
nesmím ztroskotat
můj osud nesmí být proťat

jsou přece i světlé zítřky....
třeba budu obklopen svými dítky
tak je pro co žít
bez takových priorit nemělo by smysl tu být

važme si každého okamžiku
s rodinou,přítelkyní
nebo během mžiku
o vše krásné můžeme přijít...
Autor Jacob P. Verlaine, 11.03.2011
Přečteno 464x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Niky88, CULIKATÁ, Květka Š., Gabrielle, Kett, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. Oslovilo.

23.08.2022 16:36:21 | mkinka

Osudu se nepostavíš
a opravdu si važme přátelství...

11.03.2011 12:34:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí