Snílek

Snílek

Anotace: Jací jsou snílci?

Hlavu v oblacích schovává
Utíká před realitou
Mrak mu naději dodává
Když hledá jeho krásu skrytou

A ve všem ji vidí
V trávě, v písni...v tobě
Tak hledejte, lidi
Snílka v naší době

V tabulce ohrožených druhů
První místo mají
Je jich...jak v lese pstruhů
A dál a dál nám ubývají

Lidé-navždy děti
Co nejsou jako druzí
Jak, snílku, jek teď je ti?
Když strhnou tvůj plášť iluzí..?
Autor Jiko, 11.03.2011
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Šepot ve větru, Mbonita, CULIKATÁ, jitka.svobodova, labuť, Juan Francesco de Faro, Cataliina, H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Hlavu v oblacích schovává
Utíká před realitou"

Jaktože utíká? Copak oblaka nejsou reálná? :-)

11.03.2011 17:34:00 | Juan Francesco de Faro

Všichni jsme snílci.Někdo míň,někdo víc....Ale všichni jsme..
S.T.

11.03.2011 16:57:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí