Létavá pohádka

Létavá pohádka

Anotace: Ponaučení o vzdušných zámcích

Sbírka: Pokřťěné pannenskou krví a přikryté peřinkou z mlhy

Obloha je plná oveček,
kterým chutná Red Bull,
mají malinký mozeček
a myslí si, že jsou "kůl"
Red Bull přestává účinkovat,
ovečky jak zralá jabka padají,
jen své mlsnosti mohou poděkovat,
moc možností zrovna nemají
První ovečka k zemi padá
a hned hlavička se kutálí,
co naplat, dík Red Bullu umírá,
ani ostatní štěstí přežít neměly
Byl to oveččí masakr Red Bullem
všude jen krev se rozlévá
pohled strašný, pro ty, co šli kolem
kde kdo z toho omdlívá
Z toho ponaučení vyplývá,
že létat v oblacích špatně končívá
Autor terrysek, 11.03.2011
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí