Kdo říká, že život je fér?

Kdo říká, že život je fér?

Když nespravedlnost
cestu Tvou dláždí
když nutkavé věci
Tvou mysl hravou dráždí
a myšlenky
jenž poletují kolem
v cestě vlastně překáží
nejsi sám
kdo občas musí projít
prázdným polem
nejsi sám
kdo na překážky naráží
...
ani ty nevíš
(a je to jistě k zlosti)
jaký má Tvá cesta směr
ještě se stane
spousta nespravedlnosti
jenže kdo říká
že život je fér?
...
Autor TedelyBear, 11.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, Marcone, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí