Bez Kapitána (Morgana)

Bez Kapitána (Morgana)

Anotace: ... a plná sklenice apatie.

Je pozdě,
když po Tvých
slovech stéká
pošpiněná růž.

Bylo snad
vážně příliš brzy
na to, aby slzy
tentokrát se rozutekly
někde v mezi-
prostoru,
když ticho
stalo se břitvou,
která nahradila
zrady nůž?

Co ucítíš,
když místo
úsměvu se Ti
apatie ve velkém
po tváři rozplývá?
Nech mě hádat
- nic s tonikem
a nádechem
mojita bez rumu.
Nebo snad kolu
bez Kapitána
(Morgana)?

Je brzy
nebo možná příliš
pozdě na závěry
z ukvapenosti,
když pod mostem
odplouvá můj vor
složený z lhostejnosti
místo desek,
svázaný třpytivostí
Tvých lží.

Víš…
Už to ani necítím.
Už zase zapomínám.

Ale vím,
že přesýpací hodiny
ještě nedospěly
do svého konce.

Možná zítra.
Autor Denael, 11.03.2011
Přečteno 373x
Tipy 15
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Trystan ap Tallwch, Gabrielle, Chancer, Niky88, CULIKATÁ, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST i za Henryho

12.03.2011 12:05:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí