PERVERZNÍ JINOTAJ

PERVERZNÍ JINOTAJ

Anotace: ....???!

Perverzní hříčky
lačné deodoranty
nahých těl
potravinové lístky
chamtivé sekundanty
nevyřčených děl.
Hojivé masti
v podpaží okřídlený hranostaj
kypřené slasti
pes vrčí když je jinotaj
Panikařím
stěhuji stěhovavé ptáky
vařím
jen nudle a máky.
Žiji po tají
odpočívám snem
jednou dozraji
až noc bude dnem.
Obejmu
v mezkalinu
chapadla chobotnic
spících hlav
odejdu
bez tvárnic
opráším zašlí dav.
Nasadí jim čepice
naleštím bradavice
nacpu je do krabice
v chlupech línajíce.
Autor ZILA78, 12.03.2011
Přečteno 385x
Tipy 20
Poslední tipující: labuť, šuměnka, la loba, Juan Francesco de Faro, Mbonita, CULIKATÁ, zenge, Helena Lovecká, Kars, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dozrávám léta...marně:-)

12.03.2011 17:37:00 | Mbonita

jednou dozraji
až noc bude dnem .. ST .. boom

12.03.2011 10:13:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí