O korpusu

O korpusu

Anotace: Pro vsje dortomilce, sladkojedy, cukromlasky a specijélně pro mé dva od Corpusu. :)

Koupilo si děvče korpus
Ještě teplý z pece
Přiběh pes a korpus okus
Dívence tak vece:

„Dej si korpus na verandu
Aby lépe ochlad,
Střez ho jako v oku kšandu
Bo v něm zeje poklad.“

Odběh fenek s kusem dortu
Nechal děvu samu
Zanechavše děvče v portu
Dopustil se klamu.

Vida okus na korpusu
Děvče sňalo slinu
A navzdory tomu hnusu
Okusilo psinu.

Vzpomínala na tu mordu
Plnou bílé mouky
Ženouce zaječí hordu
Přes pole a louky.

Na korpusík sbíhají se
Sliny nejen psovi
Všeobecně v háji ví se
Že ho rády sovy.

Sledujíce sůva dámu
Dumala zda má-li
Pozvat na hlt sebe samu
Či i animály.

K opatrnosti cos láká
Dívku, bo kdos zbrojí
Zavětřila panna ptáka
O korpus se bojí.

Honilo se hlavou ptáku
Co ona má like
Když dostala do zobáku
Botou značky Nike.

Rada toho zlého pesa
Nemohla by vadit
Vyběhla tak dívka z lesa
Dala korpus chladit.

O zákusku myslela si
Što on uschovány
Po těžkém dnu oddechla si
Zalezla do vany.

Po kusech tak korpus chladne
Na verandě slečně
Sýkory se tváří hladně
Děvčeti jsou vděčné.

Lačné oči sousedovy
Zabarveny žlutě
Zříť jak ptáci drobty klovy
-na korpus má chutě.

Namazaný jako liška
Natáhl si masku
Použivše baziliška
Kvůli jemu jazku.

Bazilišek práci svedl
V oné pravé době
Jazyčiskem korpus zvedl
Táhnivše ho k sobě.

Soused už si ruce mne si
Rozplývá se něhou
Korpus co byl kdysi kdesi,
Je už nyní jeho.

Děva už se z vany řítí
Mezi zuby lulku
Chtěje se jen ujistiti
Že má dortu půlku.

Na prázdný tác hledí žena
Otevírá pusu
Došlo jí že dívá se na
Korpus bez korpusu.
Autor Rejha, 12.03.2011
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, tato22, divoska_jaja, myší královna, kaňka ouškovaná, Jeníček.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí