Na louce z myšlenek

Na louce z myšlenek

Anotace: na zadaná slova

PAVOUK přede sítě
když slova jsou ZELENÁ
jen jeho tenké nitě
MECH ti nepřizná
kapka jak MINERÁLKA
SLINA ti stéká
jen MIKROFON tvých myšlenek
ještě jsou živé
tak čtivé
do vrásek jak MAJÁK ční
zlověstné znamení
proklatě lživé
PIRÁT je slunce
co ukradlo ten pocit
co nemůžeš dřív nosit
proč tak tence
ukáže jen prst
zježená SRST
jak špatný tanečník
chvíle co vzdá se....
jak SLUNEČNÍK.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.03.2011
Přečteno 280x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bona, hašlerka, korncaffe, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Tomáš Přidal, v.hercik, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

19.03.2011 10:29:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí