Už neplač holčičko

Už neplač holčičko

Anotace: ...když nejsem schopná jakkoliv jinak vyjádřit co se odehrává někde uvnitř...

Křič mi tiše skrz sevřená ústa
Slyš mě hluše krajino pustá

Jen leť, buď a dýchej
Jen nikam nepospíchej

Mlč mi prameny slov a proudy vět
Buď mi déšť a hlína, buď mi květ

Jen dýchej, buď a leť
Jen nic nepopleť

Křič mi tiše, aspoň jedno slovíčko
Slyš mě hluše, vnímej mě maličko
Dýchej mi a piš prstem na sklíčko
Mlč mi, mlč. Jen už neplač...holčičko.
Autor zaba.zuzla, 12.03.2011
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Niky88, Bona, CULIKATÁ, korncaffe, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí