Magie

Magie

Anotace: Magie je...

Magie je mocná zbraň
v rukách mága silného,
uklidní i vzteklou saň,
nebo žáka vzpupného.
Magie je síla vůle,
víra v přání, v myšlenku,
někdy stačí malá chvíle
a žijete na zámku.
Jindy radši hrnce zlata,
kopy drahých kamenů,
nebo radši velká plata,
ušlechtilých pokrmů.
Nebo se vám zachtělo
vínem plných sklepů,
aby bylo veselo,
jak na hostině skřetů.
Měnit barvy duhy,
pulce v žravé pstruhy.
Tvořit nové věci,
chránit Ježka v kleci.
Magie je velký dar,
může nést i velký zmar.
Proto všichni pozor,
nad mladými mějme dozor.
Ať magie může kvést
a my k oblakům se vznést.
Autor Crones, 13.03.2011
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí