Nenech mě

Nenech mě

Anotace: Text k stejnojmenné autorské písni

Rozžhni tu svíci
a nenech mě tu stát.
Topím se sám sebou,
tonu touhou hrát.

Loutna praskla a já teď trčím
nabodnut v jejích strunách.
Kdo závidí, ať mlčí,
je čeho se bát.
_
Všichni jenom křičí
a derou se pořád dál,
i když je nikdo nevybral.
Kdo používá slovo nenávist,
sám sobě lásku vzal...
Nezávidím sobě svůj kal!
_
Umírat, všem pro smích,
pálí nejvíc!

Už jsem se smál,
až mě bolelo břicho.
Ty chvíle jsou k nevíře,
uvnitř pusto
a ticho.
Autor Sanmaro, 13.03.2011
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., Elča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy není ticho a pusto nijak dlouho...tóny se rozezní ;)

11.07.2011 22:31:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí