Schovaní, spoutaní

Schovaní, spoutaní

Anotace: -

V hromádce svlečené kůže
zachumlán ve vlastním strachu
Že růže trny mít může
to už jsem pochopil, brachu

že dokud skrýváš svou tvář
pak může být, jak chceš hrozná
stejně ji za maskou máš
takže tě málokdo pozná

jak někdo jiný se chováš
už nevíš, kdy jsi sám sebou
jednou se navždycky schováš
to když lži z cesty tě svedou

asi ses narodil svobodný
tvé vlastní kroky tě cpou tam
kde nechceš, no tak se rozhodni
zda skončíš sám sebou spoután.
Autor Bolder, 13.03.2011
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: casla, malá slečna, NikitaNikaT., Bona, Anjesis, la loba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje dílko vede k zamyšlení.

13.03.2011 19:16:00 | NikitaNikaT.

Parádně napsané, a docela dost vístižné

13.03.2011 16:54:00 | Anjesis

Jak se nespoutávat?A co vůbec je za maskou?...

13.03.2011 16:33:00 | la loba

Jak se nespoutávat?A co vůbec je za maskou?...

13.03.2011 16:33:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí