Kouzlo noci

Kouzlo noci

Anotace: Čas nočních motýlů, šepotu listí, kdy hvězdy se blyští a pravdy je pomálu.

Kouzlo noci
je v soumraku,
kdy tisíce přízraků,
nás mají v moci.

Sametová tma
pokrývá barevný svět,
zcelí tu změť,
až do samého dna.

Čas nočních motýlů,
šepotu listí,
kdy hvězdy se blyští
a pravdy je pomálu.

Když přijde svítání,
kouzlo noci mizí,
život je náhle cizí,
probouzí bolestná poznání.
Autor Aurora., 13.03.2011
Přečteno 224x
Tipy 7
Poslední tipující: Azure angel, Alasea, Giginka, malá slečna, Bona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí