Happy Brirthday

Happy Brirthday

Anotace: I tahle básnička vznikla do soutěže s Kudykamem. Inspirovaly mě k tomu narozeniny autora.

Tomu, kdo stvořil Kudykam,
mám důvod připít na zdraví.
Ať v společnosti milých dam
svůj Happy Birthday oslaví!

Je originál v každém směru,
dobrodruh s duší básníka.
Dál hledá svoji stratosféru,
z všednosti směle uniká.

V mládí byl rebel na rozcestí,
hazardním hráčem nazýván.
Teď cestu nejen sobě klestí
ten sympatický bonviván.

S úspěchem skládá střípky básní,
nechává stopy na písku.
Ač realista, rád se zasní,
když múza je mu nablízku.

Jak psychotronik s virgulí
otevřel náruč inspirace.
To víno zmrzlých bobulí -
tu chuť, co není imitace.

Má v hlavě tolik nápadů,
které jak řeka proudí k nám.
A já před sluncem západu -
děkuji, PANE KUDYKAM!
Autor alea17, 13.03.2011
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí