Pán temnoty

Pán temnoty

Anotace: ...

Postava temná,
přibližuje se k mému tělu,
má vůle je pevná,
s únavou se ale peru.

Postava,
jež unesla mě s tepla
mého pokoje... Já byla ospalá,
až mi slza z oka stekla.

Kdo byl ten muž,
co zdálo se mi o něm?
Kdo mi bodal do hrudi nůž?
Kdy bude po něm?

Postava temná,
najednou chytá mne za ruku,
přibližuje se k mému krku,
ale dobré úmysly nemá.

Postavou je muž,
jež je zvláštní dosti,
kde je nůž,
když jídlem mne muž hostí.

Do koho jsem se zamilovala?
do té temné postavy,
Koho jsem milovala,
čí jsou to představy?

Černé vlasy,
bílá tvář,
nad hlavou svatozář,
muž, stvořen z krásy.

Kdo to má být?
Kdo bude mím vyvoleným?
S kým budu žít?
Chci ho milovat - s dovolením.
Autor Melcoirë, 13.03.2011
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí