přání

přání

Anotace: ...

poslouchej ptáky jejich zpěv
přejde tě lítost ba i hněv
poslouchej ráno když slunce svit
osvítí okno pak celý byt

koukni se večer ta krása hvězd
každá z nich nese jiné přání
těším se s čím přijdou dnes
ve snu je sdělí na počkání
Autor Queer, 13.03.2011
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí