Fekální

Fekální

Anotace: Vyrobeno dost rychle a snadno, zahrávat si s ho*nem není radno...

Někdy dlouze, jinde krátce,
žijeme si na hromádce,
z exkrementů, po vzoru hovnivála,
stavíme si domy a čekáme, že jako skála
budou pevně držet tvar...

Někdy chvíli, jindy leta,
doufáme, že z fekálního světa
vyklube se cosi, co můžeme milovat,
však jen tupec může výkaly žrát,
a radovat se jejich chuti...

Někdy trochu, jindy více,
nakoukneme netušíce,
pod záclony reality,
načež zahodíme svoje city,
když dosáhnem procitnutí...

Někdy dosti, jindy málo,
poznáme, co nás to stálo
úsilí, stavět domy z lejna,
přičemž snaha byla beznadějná,
a my jen hloupě doufali jsme v zdar.
Autor Trystan ap Tallwch, 13.03.2011
Přečteno 1179x
Tipy 18
Poslední tipující: tato22, annuska, NikitaNikaT., hypertenze, Gabrielle, Anjesis, Dameira, CULIKATÁ, la loba, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi se opakuju, ale ty jsi magor...
Nic ve zlym

14.03.2011 17:36:00 | Corsica

Zlepšuješ se...jen tak dál...

14.03.2011 02:03:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí