"Milenci z Montparnassu"

"Milenci z Montparnassu"

Anotace: oni chtějí pořád nějaký text na obyčejnou pop písničku, copak to umím ???

Opouštím místa, kde se pivo točí
a mířím na jih - tam, kde je svoboda.
Kde za mě nikdo slova netlumočí,
a kde platí každá dohoda!

Beru si s sebou jen to nejnutnější,
jak "hloupej Honza", když jde do světa.
Čeká mě krajina, kde nikdo není zdejší,
snad nebude tak prokletá!

Snad bude se, v mém životě
zase něco krásného dít,
lásky se budou hromadit
a srdce vypne režim spánku!

Snad bude se, v mém životě
zase něco krásného dít,
unavuje mě ten klid,
najdu si krásnou Australanku!

Hledám tu zem, které říkaj´ Austrálie,
námořní mapy dávají mi směr,
a končím v zemi, kde čerstvé rychle hnije,
a kde se zaplétám do divných her.

Na hraní s láskou bude jistě hodně času,
na pláži při východu měsíce.
Budeme hloupí, jak „Milence z Montparnassu“,
a utrácet po stovkách tisíce!

Snad bude se, v mém životě
zase něco krásného dít,
mince se budou hromadit
a srdce vypne režim spánku!

Snad bude se, v mém životě
zase něco krásného dít,
unavuje mě ten klid,
najdu si krásnou Australanku!
Autor patrikus, 13.03.2011
Přečteno 404x
Tipy 26
Poslední tipující: poustevník Jirka, Maryje..., Jiparo, carodejka, aniger, dream in emptiness, Gabrielle, Vlastimil Oldřich, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.)))

Na hraní s láskou bude jistě hodně času,
na pláži při východu měsíce.
Budeme hloupí, jak „Milence z Montparnassu“,
a utrácet po stovkách tisíce!

15.04.2011 10:32:00 | carodejka

jej, tak to mě vem s sebou do té Austrálie ;D

20.03.2011 21:43:00 | dream in emptiness

hmm...jen můj laický názor,je to pěkně napsané,myslím že se povedla!!!

14.03.2011 14:07:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí