KOnec romantiky?

KOnec romantiky?

Anotace: -záleží na úhlu pohledu.

Vše se dá vidět
z několika stran.
Záleží na úhlu pohledu,
záleží na ostrosti hran:
tvrdě,
volně,
zlatě,
rozhodně ne vždy hanbatě.

Vezmeme se za ruku,
hvězdy k nám budou níž.
Lhostejné,
zda v tichu či hluku,
stejně mi nevěříš.
Tvrdíš, že jsi blázen.
Pravda,
v očích plamínky Ti hoří.
Vím čím.
Tak leťme, nesedejme na zem
nebo plujme s vlnou moří.

Nemyslím, že je to vtip.
Netvrdím, že mám se líp.
Nepřebírej funkci ženy!
Zvláště, když jsi nadržený ...
Autor ni.va, 13.03.2011
Přečteno 316x
Tipy 20
Poslední tipující: Danger, el viento, vodnař, j.c., Gabrielle, Metcheque, carodejka, Psavec, NikitaNikaT., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i opak se stává pravdou...

11.04.2011 17:12:00 | Danger

..jsem blázen, hvězdy jsou nízko...
To není vtip!
***
J.

16.03.2011 20:37:00 | j.c.

myslím, že je tohle tip

13.03.2011 23:58:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí