Svítání

Svítání

Anotace: ...

Přichází den slunce vstává
jas prostoupí krajinou
a dotkne se našich tváří
silou ještě nevinnou

Vplete se nám do našich snů
krásné smělé svítání
zahřeje nás v našich srdcích
nad nás letmo když se sklání

Usměvavé a kouzelné
tak sladké je probouzení
místnost temnou i noční můry
v naděj nového dne změní

Oknem jdeme vstříc té kráse
vstupujeme v nový den
světu se znovu otvíráme
k tomu všemu s obdivem
Autor Dreamer.Z, 14.03.2011
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: Emmelia, Maryje..., Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré ráno, hezký den:)

14.03.2011 07:54:00 | CULIKATÁ

Jemná a s citem psaná báseň, pro mé oči, malé vzpomínky příjemná lázeň... ST!***

14.03.2011 07:27:00 | NikitaNikaT.

Takové svítání,
když noc se sklání....
Ráno,jako mladá to paní,
svou dlaní,
vybizí k přec k stálému snění...
S.T.
I když v noci:-)))

14.03.2011 01:36:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí