Vzkaz

Vzkaz

Anotace: Vděčná. Za vše.

V mém světě
už nebylo místo pro smích
a ty jsi přišla,
řekla: "Proč tohle všechno?"

A všechny mé slzy
jsi změnila svým pohledem
na pouhé kapky deště.


Usmála jsi se
a moje srdce,
i když bylo plné smutku,
se muselo usmát taky.


Ty dešťové kapky
stékaly pomalu po mé tváři,
a ty jsi je viděla,
ptala jsi se,
proč jsem tolik smutná...


Až si tohle budeš jednou číst,
budeš už vědět,
že ty dokážeš zaplašit můj pláč,
že to už byla jenom voda
a ta mému srdci nemůže ublížit.

Autor genca, 14.03.2011
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí