Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ...našemu psímu příteli...

V prázdném bytě
hledám Tě a čekám u dveří
jako jsi čekal na nás,
když jsme chodili domů
za světla i za tmy
Hledám Tě
a nechci uvěřit,
že už se nevrátíš ...

V prázdném bytě,
ve zvláštně děravém tichu,
vnímám Tvou přítomnost
i bez zvuku psích tlapek,
když ses nám plížil pod peřinu,
i bez Tvých smutných očí,
co věděly,
že se brzy začneme loučit...

a tak...
V prázdném bytě
loučím se s Tebou, příteli,
naposled
zastavím se u všeho,
co tu po Tobě zbylo,
nechám procitnout plamínek svíčky,
nad kterou už jen zašeptám
Tvoje jméno

Milujeme Tě a navždy zůstaneš v srdíčku všech,co Tě měli rádi,ať už Tě znali jakkoli dlouho...

Sbohem
Autor MishaX, 14.03.2011
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-(

03.04.2011 10:19:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí