Meloncholický člověk dnešní doby

Meloncholický člověk dnešní doby

Anotace: Prostá otázka - Jak se máš? Následuje automatická odpověď "dobře". Ale neváháte pak někdy v duchu nad tím, jestli je to pravda? Jak vám DOOPRAVDY je?

Ach ta rána...
Plná nadějí, úsměvů, radosti.
Dokážu vše, na co si vpomenu!
Na světě jsem rád...
A nemám žádné starosti.

Až na ty večery...
Smutek okolo, chmury ve mně.
Problémy duši pokoj nedají.
Jak je to možné?
Snad že rána s večery se neznají?

Ten samý duch, v tom samém těle.
Jen nemá už se tak moc skvěle.
Ve stejné tváři výraz cizí,
do večera radost mizí...

Proč?
Zase mi došlo, že vlastně nevím, jak se mám
A jestli se mi vážně líbí ranní zpěv ptáků.
/nebo třeba vůně mandlové čokolády
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale to všecko je víc než krásné, jen ne, když plamínek zhasne... tak opatruj ten svůj, pro lásku. ST!***

14.03.2011 20:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí