Telenovela

Telenovela

Anotace: ...

Rozložil jsem slovo telenovela,
což mě rozpálilo téměř do běla,
tele/novela - "novela" pro "tele",
co sleduje příběh třeba z postele.

Tak to zkusme znovu, snad to pomůže,
tele/no/vela - snad rada pro muže,
česky, in english, tiež po slovensky,
"tele", "nic" "víc" než slaďák pro ženský.
Autor Skrat, 14.03.2011
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: hauskaa, la loba, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí