Malý přípitek

Malý přípitek

Anotace: Na slova, co slýcháš rád....

Na slova, co slýcháš rád
Na pohádky, který bys žil-snad
Na kroky co tě vedou dál
Místo toho, abys jen tak stál

Na známý tváře, který vídáš
Na pitomý řeči, co už nevnímáš
Na tu jejich ženskou krásu
od pat až po kořínky vlasů.
Autor Raallio, 29.01.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí