Otřes mozku

Otřes mozku

Anotace: ...............

Otřes mozku
to je rozbité zrcadlo mého ega
moje duše je zas jiná
co na to jiného povědět
než že zas to nejsem já
zas jiná osobnost se hrne na povrch
chvíli mi bude trvat
než se znova naleznu
už se necítím jako vlk
má duše vlkodlaka někam odešla
najednou během okamžiků
cítím v sobě
jiného tvora
rok narození 1989
hvězdy povídají
daleký východ
tam kde slunce vychází
ano už nejsem vlk
už v sobě cítím hada
jak to dlouho trvalo
než se probudil ve mně
jeden úder do hlavy
bezvědomí mého vědomí
pochybování a pláč
nenacházel sám sebe
a plakal jsem
a pochyboval jsem
opustil ženu
najednou jsem věděl, že jí nikdy nemiluji
sem kreslená postava
na dějinách světa
tak jako ostatní
ale se znamením hada

kde jsi má milá
ssssssss
vezmeš si rudé jablko?
Autor Vlk v rouše, 14.03.2011
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Laivindia, Juan Francesco de Faro, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí