Klopýtáš? (žiletka)

Klopýtáš? (žiletka)

Anotace: Jen takový nápad a strach o kamarádku...

Klopýtáš, padáš na kolena
a do krve si je rozdíráš.
Víš, že nejsi jeho vyvolená,
kde je ta naděje, kterou hledáš?
Vidíš snad věc,
která našim očím uniká?
Byl to jen hec,
tak proč z tebe život uniká?
Padá níž a niž,
do rudých kapek uzamčený...
Kde najde svou skrýš?
Vodou bude ověnčený.
Ve tvé vaně,
ve spirálkách se točí...
a ty jsi na dně,
vidím ti to v očích.
Do ruky sis vryla,
slova, co ty tak ráda.
A pak ta, co jsi skryla-
-to krvavá žiletka, co na zem padá...
Autor Jiko, 14.03.2011
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, H.I.L.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolest přemněnit na svobodu,z krve vyčarovat víno ne vodu a pít ptačí trylky ve větvích,chtít žít,jenže já nemám sílu...

15.03.2011 12:11:00 | la loba

omlouvám se :(

14.03.2011 22:31:00 | H.I.L.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí