ty oči

ty oči

Anotace: jedna noc

Koukám do zrcadla,
blb na blba,
zrakem se vpíjím do stropu,
oživlá mrtvola.

Pozoruji plamen svíčky,
hraju si na můru,
na internetu hledám odkaz,
na léčbu, na kůru.

Vyhledávám intenzivní léčebný proces,
něco mezi vymytím mozku a amputací srdce,
něco jako sežehnutí těla tísícem stupňů celsia,
jen kdybys chtěla šel bych radši do kina.

Jseš moje já,
jak přes kopírák opsané,
myslím že vsadí duši,
ten kdo sázku vyhraje.

Vážně už z tebe blouzním,
slýchám zvuk minaretů
a místo Landy pouštím,
na pc operetu.

Jedna noc krátká,
strávená vedle tebe
a náhle vydím,
tam kde je peklo nebe.

Tohle se holka,
tohle se nedělá,
během noci z ďábla stvořit
- smutnýho anděla.
Autor Kamikadze, 14.03.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí