Tóny nedotknutých

Tóny nedotknutých

Anotace: "Seize the day..." (http://www.youtube.com/watch?v=TuMMKgco_c4&feature=autoplay&list=QL&index=1&playnext=9)

Dny závany
Nových proměn
Spolu s jarem
Přináší
A cesty
Do dálek mezistanic
Někde mezi Floridou
A Londýnem
Nás odnáší.

Už se ani neptám,
Kde skončíme zítra
Nebo pozítří.
Jen doufám, že
Ať cokoliv se stane,
Ať už to je
Anebo není dané,
Tak nikam příliš
Daleko od nás
Nás to neodvane.

Ale kdo teď ví,
Co je to nás?
Kdo teď zná
Předpovědi
Odpovědí
V dáli zapomenutých?
Kdo teď ještě sní
O tajemství krás,
Těch, co vědí,
Když ticho ladí
Tóny nedotknutých
…?...
Autor Denael, 14.03.2011
Přečteno 212x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí