Sprostá o lejnu...

Sprostá o lejnu...

Anotace: ......

Běžte všichni s ho*nem v ruce
Dát si kuře na paprice…
Chutná to dost nejistě
Nejsme žádní narcis-té….

Jseš blbej
A žereš ho*na,
Není důvod,být
Jak ženská skromná

Ropáků jsou
tady hejna
Z rána
posnídají lejna…

K obědu pak pěkně,
Často.
Nas*áno maj,
Jak Fidel Castro….

Hledají co
k večeři
Prý si
bobky uvaří…
Autor v.hercik, 14.03.2011
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí