Země

Země

Anotace: ...

Jak to chodí ve Vesmíru?
Máš tam třeba Černou díru,
různě velké měsíce,
u nich hvězd sta tisíce.
Jsou tam různé galaxie;
v Mléčné dráze lidstvo žije,
ještě spolu s různou zvěří..
Jedni maj srst, jiní peří,
nebo také šupiny..
Máme tu i rostliny!
Každá z nich má své vlastní sémě..
To je naše planeta-Země.
Autor Cataliina, 15.03.2011
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Lovecká, Juan Francesco de Faro, Marcone, Kars
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká zkratka života na Zemi ST

16.03.2011 15:14:00 | Helena Lovecká

Hezká. Povedla se Ti!

15.03.2011 22:27:00 | Juan Francesco de Faro

Je krásná, ale bojím se o ní

15.03.2011 08:01:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí