.. na tolika místech v domě

.. na tolika místech v domě

Anotace: ...

na tolika místech v domě
plují loďky oceánem
některé ty?
nejsou pro mě..
marně hledám smích
i slané zůstává jen ticho známé

na tolika místech v domě
končí signál s kým kdo žil
a dál
je cosi nepopsané
a nevím zda smím krásno chvil
do něhož čas paměť vlil

na tolika místech v domě
doufat
křísit radosti
když náhlé slzy nevýslovné
žádají poklad lidskosti
ve večerní úzkosti?

na tolika místech v domě
nechat loďce svoje srdce
ať žije
slunce láskytvorné
leč do pokoje děvče nechce
tonula by u smutněnce

:na tolika místech v domě
:tajit něhu..
:na peřince
:zaklet vodní dívky bolné...

* mé růže nespěchaly
* ty zmrazil jitřní dech!
* a nocí..
* mořské pěny spaly
* v kamenných poupatech!

to ohněm skryto ve vzpomínce
Autor J's .., 15.03.2011
Přečteno 263x
Tipy 19
Poslední tipující: jvacl, a_tao, Gabrielle, Niky88, Dota Slunská, Mbonita, CULIKATÁ, hanele m., Tamara, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné použití slov,nádherně plyne s nádechem smutku,moc pěkné obraty co se dostanou pod kůži.Píšeš zajímavě a neotřele..tak psaní zdar!!! :))

16.03.2011 10:57:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí